T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaMarç 2019

el
22
MAR

Ensemble O Vos Omnes

Ensemble O Vos Omnes


Divendres 22 de març 21:00h. Auditori Josep Carreras

Heinrich Schütz (o Sagittarius, el seu pseudònim) és, sens dubte, una de les figures principals del barroc anterior a J. S. Bach. Però també és un referent absolut de la música coral. L'Ensemble O Vos Omnes ha tingut, des dels seus inicis, una preferència per a aquest compositor, al qual, fa uns anys, va dedicar un monogràfic que va portar diverses obres seves arreu de Catalunya. D'aquesta última experiència en va néixer un desig: fer un nou programa que combini música d'aquest compositor amb la d'un compositor viu establint, d'alguna manera, un diàleg impossible però apassionant entre H. Schütz i la música dels nostres temps.

A aquesta idea s'hi ha sumat Joan Magrané, una de les figures més importants de la composició catalana, que suma ja múltiples premis i reconeixements, i gran amant i coneixedor de la música dels mestres antics. Magrané ha escrit per a l'ocasió "Oració", amb text de J. Roís de Corella i escrita "aprés Schütz".

La intenció d'aquest programa és crear una comunicació entre dues èpoques i estètiques allunyades en el temps, entre les quals, però, podem trobar punts de connexió. Així doncs, Magrané escolta Schütz i li respon, com qui envia una carta a un desconegut admirat.

Schütz en nom del Fill, Magrané en nom de la Mare. Ambdós en nom de la música. Un concert imprescindible que formarà part del "Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps"

Preu entrades: 10€ (Abonament; numerat) Descarregar PDF

el
27
MAR

Club de lectura a la Biblioteca

Club de lectura a la Biblioteca


El proper dimecres 27 de març a la Biblioteca de Vila-seca tindrà lloc el club de lectura del llibre "Plens de vida" de John Fante.