T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaFebrer 2019

del
20
FEB

Contes Di-versos

Contes Di-versos


La Biblioteca de Vila-seca ha programat per enguany un total de 12 sessions de contes per a infants. Enguany, sota el títol de "Contes Di-versos" els més petits podran gaudir cada mes d'històries, poemes i cançons, a càrrec de Lídia Clua, Imma Pujol, Joan Rioné, Rat Cebrián, Silvia Palazón i Montse Dulcet. Les sessions es duran a terme a l'hivern a les 17.30 h i a l'estiu a les 18.30 h i n'hi haurà tres, especificament recomanades per a infants fins a 4 anys, els dissabtes a les 11.30 h.

Pròximes sessions:

- Dimecres 20 de febrer
- Dissabte 23 de març (recomanada per a infants fins a 4 anys)
- Dimarts 23 d'abril
- Dissabte 18 de maig (recomanada per a infants fins a 4 anys)
- Dimecres 12 de juny
- Dimarts 16 de juliol
- Dimecres 21 d'agost
- Dijous 19 de setembre
- Dimecres 16 d'octubre
- Dissabte 16 de novembre (recomanada per a infants fins a 4 anys)
- Dijous 12 de desembre

fins
12
DES

el
24
FEB

L'artesà de planetes: mots de fusta

L'artesà de planetes: mots de fusta


Diumenge 24 de febrer 11:00h. Auditori Josep Carreras

Si agaféssim una nau que ens pogués portar a l'espai, allà on viuen i moren les estrelles, i viatgéssim anys i anys creuant nebuloses i passant de llarg forats negres arribaríem a un lloc remot de l'univers que fa milers d'anys que ningú trepitja... i a l'inici d'aquesta fantàstica història sobre la creació dels planetes i les estrelles! La màgia dels contes i la música serà la nau que ens transportarà a un món de fantasia on coneixerem l'artesà de planetes i els seus ajudants i assistirem a la creació del nostre sistema solar.

Cinc musics interpretant el paper d'ajudants de l'artesà de planetes, ens expliquen les peripècies que han passat per construir el sistema solar. Ens descriuen el Sol i cadascun dels planetes amb les paraules però també a través de música descriptiva, sempre amb un bon toc d'humor.

350 places que s'assignaran per ordre d'inscripció de les persones empadronades o escolaritzades a Vila-seca.
Inscripcions: Des del 4 fins al 21 de febrer de 2019.

Preu entrades: Activitat gratuïta per a les Famílies de Vila-seca del Pla Educatiu d'Entorn (entrada amb invitació, fora d'abonament, numerat) Descarregar PDF