T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaMarç 2018

el
04
MAR

Visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça

Visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça


Visita guiada a càrrec de Manuela Moya, regidora de Serveis al Territori i Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca. Trobada al Parc dels Aragalls a les 10 hores i des d'allí iniciarem el recorregut a peu. La visita dura aproximadament tres hores. Cal portar roba còmoda, aigua, esmorzar per als infants i bossa per desar les deixalles que genereu. Les inscripcions es podran realitzar del 15 de febrer fins al 2 de març (inclòs).

el
15
MAR

Quarta sessió del Club de Lectura

Quarta sessió del Club de Lectura


Quarta sessió del Club de Lectura al Centre Cívic i Cultural el Colomí. Es comentarà el tercer llibre: ASHER, Jay: Per 13 raons (2007). La novel·la en què es basa la nova sèrie de Neftlix.

A banda, un total de 16 infants, assignats a proposta dels centres escolars, podran assistir al taller de lectura assistida amb gossos. També s'ofereix servei gratuït d'acollida per a infants de més de 3 anys.

Per a inscriure-us, contacteu de dilluns a divendres de 9.15 a 14.00 h, al telèfon 977 30 93 27. + info

el
18
MAR

Dàmaris Gelabert, en concert a l'Auditori Josep Carreras

Dàmaris Gelabert, en concert a l'Auditori Josep Carreras


La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, en concert a l'Auditori Josep Carreras. Les inscripcions es duran a terme des del 4 de març fins al 14 de març (inclòs).