T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaMarç 2019

el
01
MAR

Carnaval 2019: Concentració infantil de Disfresses

Carnaval 2019: Concentració infantil de Disfresses


Concentració a la Pista d'Esports del Colomí.

Activitats infantils per a tots els nens/es (inflables, maquillatge, etc). es lliurarà premi a la millor disfressa.
Tot seguit, es farà entrega dels premis del 5è Concurs de Cartells de Carnaval.
Enguany, Recaptació per al banc d'aliments de la Creu Roja de Vila-seca, de productes de higiene i alimentació.

La comissió convidarà a berenar de franc a tots els assistents que vinguin amb la seva disfressa.

A les 19h Concentració a la pista del Colomí. Recorregut des dels Jardins dels Castells pels carreres del centre històric, fins arribar a la Plaça d'Esglèsia.
Discurs i lliurament de les claus del poble a SSMM Carnestoltes. Tot amenitzat per la Txaranga Band Tocats

el
01
MAR

Concert Judit Neddermann

Concert Judit Neddermann


Divendres 1 de març 21:00h. Auditori Josep Carreras

"Nua" (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez.

Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.

Preu entrades: 10€ (Abonament; numerat) Descarregar PDF

el
02
MAR

Rua de Carnaval 2019

Rua de Carnaval 2019


A les 16:45h concentració de les carretel·les al carrer Sir Esteve Morell Scott. Entrada de carretel·les per l'av. de Ramon d'Olzina.

A les 17:35h Inici de l'espectacular rua de carnaval 2019 pels següents carrers: Tarragona, Tenor Josep Forastè, Josep Anselm Clavé, Requet de Felix, Rambla de Catalunya, Vic, Verge de la Pineda, Ferrers, Sant Antoni, la Font i Av. de Francesc Macià.

A les 23h Gran festa de Carnaval al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca.
Preu entrada 2€ a taquilla.

el
03
MAR

Cubaneado Jobim: Fràgil

Cubaneado Jobim: Fràgil


Diumenge 3 de març 19:00h. Auditori Josep Carreras

Si en el primer treball discogràfic realitzat pel grup, "Carosonada", Fràgil ens presentava un món oníric, visionant en clau de bossa nova, el més representatiu de la cançó napolitana, tot fent un homenatge al gran Renato Carosone, aquest cop és el torn de l'immens llegat deixat per Antonio Carlos Jobim, un dels més importants creadors de la Bossa Nova. Però en aquesta ocasió, tamisat pels ritmes més purs de la música cubana. Una fusió de la música brasilenya amb el danzón, el chachachà, el son, el bolero, etc.......

Sens dubte, una delicadesa per als amants de la bossa nova, el son i la música llatina en general.

Preu entrades: 10€ (Abonament; no numerat) Descarregar PDF

del
05
MAR

V Torneo Internacional Senior Costa Daurada

V Torneo Internacional Senior Costa Daurada


El dia 5 de març se celebra el V Torneig Internacional Sènior Costa Daurada, i els dies 6 i 7 el 2n Campionat Sènior AESGOLF PING; tots dos en Lumine Mediterrània Beach & Golf Community.
Amb inscripció prèvia. Places limitades. + info

fins
07
MAR

el
05
MAR

Carnaval 2019: Enterrament de la Sardina

Carnaval 2019: Enterrament de la Sardina


Sortida del seguici mortuori del Centre Cívic del Nou Colomi acompanyat per la Txaranga Band Tocats.

Recorregut pels carrers del Centre Històric del municipi amb final a la plaça de l'Esglèsia. Lliurament de premis de la Rua de Carnaval 2019.

La Comissió us convida a sardinada per a tots els assistents. També hi haurà xocolatada per als mes petits.

el
09
MAR

Cançons populars dels Pirineus: Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados

Cançons populars dels Pirineus: Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados


Dissabte 9 de març 21:00h. Auditori Josep Carreras

Cançons Populars dels Pirineus és un nou projecte de recuperació de la cançó popular pirinenca, a partir de la documentació de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1920-1936), encarregant-ne una reelaboració als millors compositors actuals per a cor i conjunt instrumental de música antiga. És una coproducció del Cor de Cambra de l'Auditori de Lleida i el Festival de Música Antiga dels Pirineus per tal de donar vida a les cançons populars dels nostres avant-passats i recuperar aquella tradició oral perduda. I també una invitació als compositors actuals a treballar en la temàtica popular. El resultat és un magnífic recull de cançons, un ric ventall de tonades modals que constitueix una autèntica crònica social del seu temps, i alhora una mostra de la creativitat dels nostres dies.

Compositors actuals com ara Josep M. Guix, Bernat Vivancos, Xavier Pastrana, J. L. Guzmán-Antic, Jordi Castellà, Joan Magrané, Ramon Humet, Xavier Puig, B. Giribet i C. Prat han donat nova vida a aquestes músiques que sonaran en un concert imprescindible i que formarà part del "Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps".

Preu entrades: 10€ (Abonament; numerat) Descarregar PDF

el
10
MAR

Concert El Pot Petit

Concert El Pot Petit


Diumenge 10 de març 11:00h i 17:00h. Auditori Josep Carreras

Concert-espectacle en el que el cuc poruc, un dels personatges més coneguts d'El Pot Petit, juntament amb la Jana, en Pau i la Melmelada Band, ens portaran a fer un viatge per conèixer mil històries més d'aquest Pot tan màgic. Un viatge ple de música i cançons per gaudir en família!

Primer passi:
Hora: 11 h.
Lloc: Auditori Josep Carreras de Vila-seca
350 places que s'assignaran per ordre d'inscripció de les persones empadronades o escolaritzades a Vila-seca.

Segon passi:
Hora: 17 h.
Lloc: Auditori Josep Carreras de Vila-seca
350 places que s'assignaran per ordre d'inscripció de les persones empadronades o escolaritzades a Vila-seca.

Inscripcions: Des del 18 de febrer fins al 7 de març de 2019.

Preu entrades: Entrada amb invitació (Fora d'abonament; numerat) Descarregar PDF

el
15
MAR

Dues cultures i una ànima: Soubugen i Adriana Alcaide

Dues cultures i una ànima: Soubugen i Adriana Alcaide


Divendres 15 de març 21:00h. Auditori Josep Carreras

Amb una trajectòria de més de 20 anys, Soubugen combina la música tradicional japonesa interpretada pel shamisen del Hisao Suginaka juntament amb la veu i la dansa Nihon Buyou de Yuko Sarya.

La peculiaritat de Soubugen és la mescla d'instruments tradicionals amb una forma i estil d'interpretació pròpia i original. Tradició i modernitat van de la mà, creant una evolució contínua, amb nous i brillants arranjaments musicals que enriqueixen els habituals de la cultura musical japonesa, produint un estat elevat de consciència en els oïdors.

Després de 4 anys de col·laboració amb la violinista catalana Adriana Alcaide i de nombroses gires realitzades junts pel Japó i Catalunya, en aquesta ocasió podreu gaudir d'aquesta simbiosis musical plena d'imatges suggerents que traspassa fronteres.

Preu entrades: 10€ (Abonament; no numerat) Descarregar PDF

el
22
MAR

Ensemble O Vos Omnes

Ensemble O Vos Omnes


Divendres 22 de març 21:00h. Auditori Josep Carreras

Heinrich Schütz (o Sagittarius, el seu pseudònim) és, sens dubte, una de les figures principals del barroc anterior a J. S. Bach. Però també és un referent absolut de la música coral. L'Ensemble O Vos Omnes ha tingut, des dels seus inicis, una preferència per a aquest compositor, al qual, fa uns anys, va dedicar un monogràfic que va portar diverses obres seves arreu de Catalunya. D'aquesta última experiència en va néixer un desig: fer un nou programa que combini música d'aquest compositor amb la d'un compositor viu establint, d'alguna manera, un diàleg impossible però apassionant entre H. Schütz i la música dels nostres temps.

A aquesta idea s'hi ha sumat Joan Magrané, una de les figures més importants de la composició catalana, que suma ja múltiples premis i reconeixements, i gran amant i coneixedor de la música dels mestres antics. Magrané ha escrit per a l'ocasió "Oració", amb text de J. Roís de Corella i escrita "aprés Schütz".

La intenció d'aquest programa és crear una comunicació entre dues èpoques i estètiques allunyades en el temps, entre les quals, però, podem trobar punts de connexió. Així doncs, Magrané escolta Schütz i li respon, com qui envia una carta a un desconegut admirat.

Schütz en nom del Fill, Magrané en nom de la Mare. Ambdós en nom de la música. Un concert imprescindible que formarà part del "Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps"

Preu entrades: 10€ (Abonament; numerat) Descarregar PDF