T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaAbril 2017

el
02
ABR

Milim: "Jo de gran vull ser petita"

Milim: "Jo de gran vull ser petita"


Milim: "Jo de gran vull ser petita"
2 d'abril
11.30h
Auditori Josep Carreras


Entrada amb invitacó
Fora d'abonament
Numerat

Milim és un espectacle on la música i la dansa són els principals elements i el vehicle amb què transportar al públic a la participació d’una autèntica exaltació a la vida, a l’alegria i a la infància.
Els números musicals neixen de la necessitat de les dues protagonistes de trobar un espai de llibertat i de fantasia que és aquest Milim, el món imaginari on resideix la música i on els jocs es converteixen en el refugi i en el salvavides quan l’ esdevenir de la vida els planteja algun obstacle.
La història vol defensar la idea que és necessari preservar en nosaltres l’esperit lúdic, no deixar que el pas dels anys ens resti la capacitat de divertir-nos i gaudir, perquè els problemes arribaran, inevitablement, però si els podem afrontar amb alegria, si podem sumar-hi una mica de música, de fantasia i de diversió, tot serà molt millor.

el
02
ABR

Amics del Teatre: Arsènic i puntes de coixí

Amics del Teatre: Arsènic i puntes de coixí


EEUU, 1940. Abby i Marta Brewster, dues velletes encantadores que viuen a Brooklyn tenen una manera molt especial de practicar la caritat…
Una història, que ens condueix per un viatge de la mà d’un humor negre molt intel•ligent, on situacions ben sinistres es transformen en situacions delirants que ens porten cap a un desenllaç inesperat.
Aquesta obra de Joseph Kesselring va ser portada al cine per Frank Capra i al nostre país es va estrenar amb el títol Arsénico por compasión.

Data: Dissabte 2 d’abril de 2017, 19:00h
Lloc: Sala El Centru
Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)
Companyia: La Teca Teatre

el
03
ABR

Fira Fora Stocks

Fira Fora Stocks


Fira Fora Stocks
Dissabte 4 de març
A partir de les 10.00 h
Rambla de Catalunya

el
21
ABR

Sabine Meyer: camera musicae

Sabine Meyer: camera musicae


Auditori Josep Carreras
21 d'abril
21.30h

20e
Abonament
Numerat

Referent i inspiració a parts iguals per a generacions de clarinetistes i, per extensió, d’instrumentistes de vent – fusta, l’artista alemanya Sabine Meyer és la convidada d’excepció de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona.
Meyer festejarà al costat dels músics i del públic la Setmana de Sant Jordi amb un concert on sonarà una de les melodies més cèlebres escrites per a aquest instrument solista: el concert per a clarinet i orquestra en La major de Mozart, un exercici de pulcritud i bellesa màximes que Meyer aborda des de la maduresa interpretativa que s’explicita, en el seu cas, especialment sàvia i generosa.
Molt centrada en la música de cambra, Meyer és la convidada d’un programa que es completa amb la serenata per a orquestra de cordes en Do major de Txaikovski.
En paraules del director de l’orquestra –i també d’aquest programa, Tomàs Grau, aquest últim és un compositor molt del nostre gust i amb el qual ens sentim especialment còmodes.
Un programa, n’estem convençuts, que comptarà amb nombrosos adeptes.

el
23
ABR

Contes de Festa a la Biblioteca

Contes de Festa a la Biblioteca


23 d'abril
11:30h

A càrrec de Felip Kervanec

el
29
ABR

Amics del Teatre: Una casa a l’est

Amics del Teatre: Una casa a l’est


A un país ex-comunista d’Europa de l’Est, uns anys després de la caiguda de la dictadura, el nou govern permet la consulta dels arxius personals del règim, milers de carpetes que des d’ara estaran disponibles per a què cada persona posseïdora d’un dossier, pugui consultar-lo. L’arxiver que custodia aquests documents, es dedica a llegir d’amagat totes aquestes històries plenes de controvèrsia.
Monica i Florentin, fills d’emigrats d’aquest país, criats a Occident, tornen a allà per buidar la casa que els seus pares han decidit posar a la venda. Aquest viatge desperta en Monica el desig d’investigar el passat de la seva família, del qual gairebé no s’ha parlat a casa, i que la dictadura ha omplert de silencis i tabús.

Escenes del passat i present de la família se succeeixen a la casa, i s’entrecreuen amb breus històries que l’arxiver desenterra d’entre els milers de dossiers.
‘Una casa a l’Est’ és una coproducció amb el Teatre Tantarantana de Barcelona dins de ‘El Cicló’ (Cicle de companyies Independents en residència).

Data: Dissabte 29 d’abril de 2017, 22:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: Col•lectiu la Santa