T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaJuny 2017

el
02
JUN

De les arrels al cel. Cor Scherzo

De les arrels al cel. Cor Scherzo


Auditori Josep Carreras
2 de juny
21.30h

10 euros
Abonament
No numerat

En el present programa, el Cor Scherzo volem posar de manifest les interrelacions entre la música tradicional i la música anomenada d’autor, palesant com de les arrels de la primera, gràcies al treball d’excel•lents compositors, s’arriba a la sublimació d’unes melodíes alhora populars i refinades.
Aquest diàleg entre músiques estarà fonamentat sobre les cançons d’Eduard Toldrà i un suite de cançons tradicionals catalanes expressament dedicada al Cor Scherzo pel gran pianista i compositor Manuel Garcia Morante.
En aquest mateix concert oferirem també dues composicions d’Alejandro Yagüe i de Ramiro Real fetes també per al Cor Scherzo sobre textos diversos.

el
03
JUN

Contes de Festa a la Biblioteca

Contes de Festa a la Biblioteca


3 de juny
17:30h

A càrrec de Montse Dulcet

el
09
JUN

Mites: Alart Quartet i Albert Guinovart

Mites: Alart Quartet i Albert Guinovart


Auditori Josep Carreras
9 de juny
21.30h

10 euros
Abonament
No numerat

En aquest tercer concert corresponent a la residència de l’Alart Quartet a l’Auditori Josep Carreras, volem proposar un programa un xic diferent, i ens complau convidar al pianista i compositor Albert Guinovart per compartir amb nosaltres aquesta vetllada.
El quintet amb piano serà el centre d’aquest concert on interpretarem un quintet, composat pel mateix Guinovart, basat en en el Mite del Compte Arnau, un dels personatges més coneguts i controvertits de la nostra cultura. El quintet El Mite del Compte Arnau es va interpretar per primera vegada, a càrrec d’Albert Guinovarti l’Alart Quartet, el 2015 en el context del XX Cicle de Representacions del Mite del Compte Arnau a St. Joan de les Abadeses.

Moltes són les versions que podem trobar de la llegenda i molts els autors que n’han fet ressò i han escrit sobre el mite. I moltes són, també, les facetes i tarannàs que s’atribueixen al Comte Arnau: poderós, abusiu, tendre, seductor, irreverent, etc. Però tots coincideixen en la seva vessant malvada i terrorífica que el va portar a esdevenir una ànima maleïda condemnada a vagar pels boscos amb el seu cavall negre per redimir els pecats comesos en vida.
Guinovart ha escollit tres escenes del mite per basar la seva obra, dividida en tres moviments, on podrem experimentar tot una sèrie d’emocions i atmosferes que recreen i ens faran reviure, de manera excepcional, un del mites més importants del nostre país.

del
17
JUN

Amics del Teatre: El dia més foll

Amics del Teatre: El dia més foll


Enguany La Tramoia de Vila-seca celebra el seu 25è aniversari amb l’adaptació lliure de Peter Turrini de l’obra de Beaumarchais reconvertida en una esbogerrada comèdia musical. Us sona el nom de Figaro? doncs espereu veure’l en acció al costat de Susanna.

Data: Dissabte 17 de juny de 2017, 22:00h
Diumenge 18, 19:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: La Tramoia de Vila-seca

fins
18
JUN