T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaJuny 2018

el
09
JUN

Teatre "Estiu"

Teatre "Estiu"


El dissabte 9 de juny visitaran El Centru la companyia emergent La Fil·loxera, que presenta la seva obra "Estiu" d'Helena Tornero.
Tornero ha presentat produccions al Lliure i al festival Temporada Alta i una de les seves obres, "No parlis amb estranys", es va poder veure al Teatre Nacional de Catalunya. També és l'autora del llibret de dues òperes de butxaca, estrenades a Peralada i Viena.

Es tracta d'una obra de teatre de text. L'interpreten tres personatges, l'Antònia, la Maria i la Laura. Entre el so de les vies del tren i el trencar de les onades, si hi pares atenció, s’hi poden sentir els secrets més ben guardats, ara només ens cal voler escoltar-los. Ens veiem aquest estiu?

Estiu neix de la recerca de la pròpia identitat, de no tenir por a obrir calaixos desconeguts, de les ganes d’indagar en els interrogants del passat per entendre les consequències del present.

Lloc: Sala El Centru, a les 21:00.
Preu: 10€ (50% de descompte amb el carnet dels Amics).

del
22
JUN

Vila-seca, seu dels jocs Mediterranis 2018

Vila-seca, seu dels jocs Mediterranis 2018


Vila-seca és seu de les competicions de ciclisme i lluita. La de ciclisme en ruta tindrà lloc el 27 de juny i la contrarrellotge el 30 de juny. En lluita també hi haurà dos modalitats: la grecorromana, que es disputarà el 24 i 25 de juny, i la lliure entre els dies 26 i 28 de juny. Les dues modalitats de lluita es duran a terme al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca. + info Descarregar PDF

fins
01
JUL

el
30
JUN

Teatre "Resguard Doc"

Teatre "Resguard Doc"


El grup local La Tramoia estrenarà el dissabte 30 de juny "Resguard Doc", escrita i dirigida per Robert Rodríguez, amb el suport de Josep Forasté. També es farà la seva representació l'endemà diuemenge, 1 de juliol, a les 19:00.
L'obra plasma la trobada d'un grup d'atracadors després de robar en un supermercat, en un magatzem abandonat per a repartir-se el botí.

Amb el pas de les escenes s'aniran coneixent les peculiaritats de cada personatge i els detalls de l'operació, que duu a un final inesperat.
Resguard Doc està protagonitzada per Alícia Bescós, Maria Pineda Badia, German Flores, Xavier Grasset, Josep Maria Piñol i Ester Clavé.

Lloc: Sala El Centru, a les 21:00.
Preu: 10€ (50% de descompte amb el carnet dels Amics).