T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Agenda de Vila-seca

AgendaJuny 2019

el
02
JUN

Orquestra Händel i Quartet Gerhard

Orquestra Händel i Quartet Gerhard


Diumenge 2 de juny 19:00h. Auditori Josep Carreras

Ara fa trenta anys, al sí de l'antic edifici del Conservatori de Vila-seca, va néixer l'orquestra Händel. La seva trajectòria, nodrida per l'energia i el talent de centenars de joves músics, s'ha destacat sempre per una recerca constant del fet artístic; un camí d'esforç i il·lusió que ha donat els seus fruits, com ara l'orgull d'haver acollit, al llarg del temps, alguns alumnes que actualment destaquen com a excel·lents professionals als escenaris d'arreu del món.

Els membres del quartet Gerhard, que aviat completaran una dècada d'èxits, van formar part d'aquest col·lectiu en perpetua transformació, i ara, alguns anys després, han volgut tornar a la Händel per una nit.

Aquest desig de retrobament – un regal per als alumnes que avui integren l'orquestra - els honora com a músics respectuosos amb el llaç que els vincula als seus primers anys de formació i, alhora, omple de significat el projecte d'aquesta agrupació on els joves artistes, amb les seves expectatives de futur, són els principals protagonistes.

Preu entrades: 10€ (Abonament; no numerat) Descarregar PDF

del
07
JUN

CATALUNYA, HOLA FAMÍLIA!  3 DIES PER COMPARTIR AMB ELS NENS A VILA-SECA / LA PINEDA

CATALUNYA, HOLA FAMÍLIA! 3 DIES PER COMPARTIR AMB ELS NENS A VILA-SECA / LA PINEDA


Catalunya, Hola Família 2019
Del 7 al 9 de juny. En col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme

Divendres, 7 de juny.

RISOTERÀPIA &MINDFULNESS EN FAMILIA
Meditació, mindfulness i risoteràpia per a pares i fills vora del mar.
Lloc: Platja de la Pineda. Davant del grup escultòric Pineda.
Hora:19:00h


Dissabte, 8 de juny.

GIMCANA HISTÒRIC-CULTURAL PER DESCOBRIR EL CENTRE HISTÒRIC DE VILA-SECA.
Itinerari lúdic per conèixer els punts d’interès amb activitats i proves pel més petits i una actuació musical en acabar.
Lloc: Centre històric Vila-seca
Hora: 10:00h

Dissabte, 8 de juny.

REMULLA'T A L'AQUOPOLIS COSTA DAURADA.
Entrada gratuïta (a partir de les 15h) amb el passaport segellat que pots aconseguir participant en la gimcana històrico-cultural del matí.
Lloc: Aquópolis Costa Daurada
Hora: 15.00h

Diumenge, 9 de juny.

ZUMBA & FUN EN BENEFICI DE SOSCIATHLON
Jornada solidaria en família amb zumba, música, tallers i jocs infantils i un dinar popular (1 euro per ració).
Lloc: Parc del Pinar de Perruquet
Hora: 10:30h


Més informació: http://escasateva.catalunya.com/hola-familia/ + info

fins
09
JUN

del
08
JUN

La Tramoia tanca la temporada dels Amics del Teatre

La Tramoia tanca la temporada dels Amics del Teatre


Com ja va sent habitual, el grup local La Tramoia tancarà la temporada dels Amics del Teatre. Serà el 8 de juny i 9 de juny amb l'estrena d'un nou espectacle, en què tot just han començat a treballar. Es tracta de M'esperaràs una comèdia del prolífic autor, actor i director valencià Carles Alberola.

Aquesta és la seva darrera obra, escrita el 2014, i adaptada al cinema fa tot just dos anys.

M'esperaràs és un embolic de parella, d'enganys i de somnis perduts. El protagonista és el Rubén, professor d'universitat separat i escriptor frustrat. El seu amic Jaume, un home d'èxit, i la seva dona Raquel el volen fer sortir del pou, muntant-li una cita a cegues. Però no tot és tan fàcil i la nit es presenta farcida de sorpreses. L'obra està dirigida per Alícia Bescós i Robert Rodríguez i interpretada per Jaume Rofes, Germán Flores, Anna Plaza i Pineda Badia.Els Amics fan 20 anys

En aquesta temporada, els Amics del Teatre celebren 20 anys. Aquesta entitat es va fundar el 1999 per dinamitzar l'activitat cultural del municipi. Des de llavors ha programat una vuitantena d'espectacles i ha donat veu a joves actors i directors que acabarien despuntant, com Bruno Oro, Clara Segura, Anna Sahún, Oriol Broggi i els Teatre de Guerrilla.

Els Amics del Teatre programen la majoria dels seus espectacles al teatre El Centru, si bé ocasionalment també a l'Auditori Josep Carreras. Per aquests escenaris hi han passat noms consagrats del teatre català com Pep Cruz, Carme Sansa, Rosa Novell, Lluís Soler i Ferran Rañé, entre d'altres. Des dels inicis, els Amics també han fet una aposta pel teatre de proximitat, ja sigui professional, com les produccions de la Trono, com amateur, amb propostes de grups com el Tebac de Reus, la Teca de Cambrils o la jove companyia Entellaçats, que aplega actors i actrius de diversos punts del territori.

Actualment l'entitat compta amb més d'un centenar de socis que compten amb un descompte important en el preu de les entrades. La quota anual per ser soci dels Amics és de 12 euros.

fins
09
JUN