T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Aquopolis a vila-seca

Aquopolis

Aquopolis Costa Daurada és el parc aquàtic més gran de Catalunya i l’únic amb dofinari de tota la Costa Daurada. Ubicat a la Pineda Platja a Vila-seca, davant del mar, al cor de la Costa Daurada.

Gestionat per “Parques Reunidos”, un dels principals operadors de parcs d’oci del món amb presència a 9 països. Aquopolis Costa Daurada és el principal parc aquàtic del grup a nivell europeu.

Aquopolis és una molt bona opció per tots aquells que vulguin refrescar-se baixant per tobogans plens d’aigua i diversió. Destaquem la seva extensa parcel·la d’11 hectàrees de superfície amb amplies zones verdes, 450 m2 d’spa a l’aire lliure, zones de picnic, i amb una gran varietat d’atraccions.

Aquopolis compta amb diverses atraccions amb emocions per a tots els públic que potencia encara més el caràcter familiar del parc. Una vintena d’atraccions per passar el millor dia entre amics i família a la Pineda Platja.

D’altra banda, el parc aquàtic de la Pineda ofereix la presentació dels dofins. A més, els visitants també poden participar d’una trobada amb els dofins i apropar-se a ells mitjançant una activitat anomenada Dolphin Encounter.

www.costa-dorada.aquopolis.es

Aquopolis a vila-seca Aquopolis a vila-seca