T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian

Vila-seca participa a la Fira Bebés&Mamás de Barcelona

Vila-seca participa a la Fira Bebés&Mamás de Barcelona
El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha participat aquest cap de setmana passat en la Fira Bebés&Mamás ...

La Costa Daurada presenta la seva oferta a Bielorússia

La Costa Daurada presenta la seva oferta a Bielorússia
La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats ...

Vila-seca es promociona a Berlín

Vila-seca es promociona a Berlín
El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca s’està promocionant aquesta setmana a la fira ITB de ...

Vila-seca es promociona a Navartur

Vila-seca es promociona a Navartur
Vila-seca participa del 24 al 26 de febrer a la dotzena edició de la fira internacional de turisme de ...

Vila-seca presenta el Pla Estratègic de l’activitat turística

Vila-seca presenta el Pla Estratègic de l’activitat turística
El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha presentat avui el Pla Estratègic de l’activitat turística ...

En marxa les obres de condicionament del jardí del Castell de Vila-seca

En marxa les obres de condicionament del jardí  del Castell de Vila-seca
Des de fa uns dies han començat ja els treballs de condicionament del jardí del Castell de Vila-seca.

Amb ...

El Patronat de Turisme de Vila-seca assisteix a FITUR

El Patronat de Turisme de Vila-seca assisteix a FITUR
El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca està aquesta setmana promocionant la destinació a la ...

el
02
ABR

Milim: "Jo de gran vull ser petita"

Milim: "Jo de gran vull ser petita"

Milim: "Jo de gran vull ser petita"
2 d'abril
11.30h
Auditori Josep Carreras


Entrada amb invitacó
Fora d'abonament
Numerat

Milim és un espectacle on la música i la dansa són els principals elements i el vehicle amb què transportar al públic a la participació d’una autèntica exaltació a la vida, a l’alegria i a la infància.
Els números musicals neixen de la necessitat de les dues protagonistes de trobar un espai de llibertat i de fantasia que és aquest Milim, el món imaginari on resideix la música i on els jocs es converteixen en el refugi i en el salvavides quan l’ esdevenir de la vida els planteja algun obstacle.
La història vol defensar la idea que és necessari preservar en nosaltres l’esperit lúdic, no deixar que el pas dels anys ens resti la capacitat de divertir-nos i gaudir, perquè els problemes arribaran, inevitablement, però si els podem afrontar amb alegria, si podem sumar-hi una mica de música, de fantasia i de diversió, tot serà molt millor.

el
02
ABR

Amics del Teatre: Arsènic i puntes de coixí

Amics del Teatre: Arsènic i puntes de coixí

EEUU, 1940. Abby i Marta Brewster, dues velletes encantadores que viuen a Brooklyn tenen una manera molt especial de practicar la caritat…
Una història, que ens condueix per un viatge de la mà d’un humor negre molt intel•ligent, on situacions ben sinistres es transformen en situacions delirants que ens porten cap a un desenllaç inesperat.
Aquesta obra de Joseph Kesselring va ser portada al cine per Frank Capra i al nostre país es va estrenar amb el títol Arsénico por compasión.

Data: Dissabte 2 d’abril de 2017, 19:00h
Lloc: Sala El Centru
Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)
Companyia: La Teca Teatre

el
21
ABR

Sabine Meyer: camera musicae

Sabine Meyer: camera musicae

Auditori Josep Carreras
21 d'abril
21.30h

20e
Abonament
Numerat

Referent i inspiració a parts iguals per a generacions de clarinetistes i, per extensió, d’instrumentistes de vent – fusta, l’artista alemanya Sabine Meyer és la convidada d’excepció de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona.
Meyer festejarà al costat dels músics i del públic la Setmana de Sant Jordi amb un concert on sonarà una de les melodies més cèlebres escrites per a aquest instrument solista: el concert per a clarinet i orquestra en La major de Mozart, un exercici de pulcritud i bellesa màximes que Meyer aborda des de la maduresa interpretativa que s’explicita, en el seu cas, especialment sàvia i generosa.
Molt centrada en la música de cambra, Meyer és la convidada d’un programa que es completa amb la serenata per a orquestra de cordes en Do major de Txaikovski.
En paraules del director de l’orquestra –i també d’aquest programa, Tomàs Grau, aquest últim és un compositor molt del nostre gust i amb el qual ens sentim especialment còmodes.
Un programa, n’estem convençuts, que comptarà amb nombrosos adeptes.

el
23
ABR

Contes de Festa a la Biblioteca

Contes de Festa a la Biblioteca

23 d'abril
11:30h

A càrrec de Felip Kervanec

el
29
ABR

Amics del Teatre: Una casa a l’est

Amics del Teatre: Una casa a l’est

A un país ex-comunista d’Europa de l’Est, uns anys després de la caiguda de la dictadura, el nou govern permet la consulta dels arxius personals del règim, milers de carpetes que des d’ara estaran disponibles per a què cada persona posseïdora d’un dossier, pugui consultar-lo. L’arxiver que custodia aquests documents, es dedica a llegir d’amagat totes aquestes històries plenes de controvèrsia.
Monica i Florentin, fills d’emigrats d’aquest país, criats a Occident, tornen a allà per buidar la casa que els seus pares han decidit posar a la venda. Aquest viatge desperta en Monica el desig d’investigar el passat de la seva família, del qual gairebé no s’ha parlat a casa, i que la dictadura ha omplert de silencis i tabús.

Escenes del passat i present de la família se succeeixen a la casa, i s’entrecreuen amb breus històries que l’arxiver desenterra d’entre els milers de dossiers.
‘Una casa a l’Est’ és una coproducció amb el Teatre Tantarantana de Barcelona dins de ‘El Cicló’ (Cicle de companyies Independents en residència).

Data: Dissabte 29 d’abril de 2017, 22:00h

Lloc: Sala El Centru

Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)

Companyia: Col•lectiu la Santa

el
05
MAI

Fabulae. Cor St Esteve i Enric Arquimbau

Fabulae. Cor St Esteve i Enric Arquimbau

Auditori Josep Carreras
5 de maig
21.30h

10e
Abonament
No numerat

El Corb i la Guineu, La Llebre i la Tortuga, El Ratolí de Camp i el Ratolí de ciutat… La faula és un gènere literari molt present en la cultura popular actual. No obstant, els orígens d’aquest gènere es remunten segles enrere.
Des de Mesopotàmia, al segle I a. C, passant per l’antiga Grècia, l’Edat Mitjana o la Il•lustració, a França, les faules s’han transmès oralment però també de manera escrita gràcies als reculls i aportacions d’importants autors. Un d’aquests fou Gai Juli Fedre, que al segle I d. C. va recollir en una sèrie de volums tot un seguit de faules tradicionals i també algunes de pròpies. Algunes d’aquestes faules (com la del Corb i la Guineu) han arribat gairebé intactes als nostres dies.
Acompanyats d’un personatge molt especial (encarnat per l’actor Enric Arquimbau), d’un grup instrumental i envoltats amb la música de Xavier Pastrana, el Cor St. Esteve s’endinsarà dins d’aquest món fantàstic on els animals es comporten com humans. O és a l’inrevés?

el
07
MAI

Excursió a la Pineda en bicicleta

Excursió a la Pineda en bicicleta

Passejada agradable en bicicleta pel Raval de la Mar.
Quan arribem a la Pineda, esmorzarem i descansarem al Pinar de Perruquet, i després, reprendrem el camí de tornada cap a Vila-seca.
Porteu roba còmoda, aigua i esmorzar.
Data límit d'inscripció: dimarts 2 de maig de 2017 (inclòs)

el
12
MAI

Alba Ventura i Ros Marbà

Alba Ventura i Ros Marbà

Auditori Josep Carreras
12 de maig
20 euros general
10 euros abonats
No numerat

L’any 2017 farà justament 25 anys del debut amb orquestra de la brillant pianista catalana Alba Ventura. Va ser precisament interpretant la partitura Jeunehommede Mozart, a l’Auditorio Nacional de Madrid i a Donostia. Un quart de segle després, festegem al seu costat aquesta efemèride i ens congratulem de l’excel•lent moment artístic que professa i que es fa evident en cadascuna de les seves (nombroses) actuacions. Ventura va superar l’epítet de jove promesa per passar a sòlida realitat i amb una agenda de concerts coherent i molt ben traçada posiciona el seu talent arreu on va.
Per a l’ocasió, l’Orquestra Camera Musicae s’ha fet acompanyar d’un dels directors catalans més destacats, sense el qual no s’entendria bona part del desenvolupament musical a casa nostra al llarg de les últimes dècades.
La seva trajectòria, genialitat i convicció l’han fet mereixedor de premis i reconeixements diversos. Però per damunt de tot és a l’escenari on Antoni Ros Marbà ha sabut compartir amb músics i públic la seva grandesa. Amb la seva invitació, i les notes de la Júpiter de Mozart, l’Orquestra Camera Musicae rebla una temporada de concerts plena de grans títols i de convidats excepcionals. Gràcies a tots per fer-ho possible.

el
18
MAI

Contes de Festa a la Biblioteca

Contes de Festa a la Biblioteca

18 de maig

17:30h

A càrrec de Rat Cebrian