T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
El Patronat de Turisme de Vila-seca assisteix a FITUR
El Patronat de Turisme de Vila-seca assisteix a FITUR
El Patronat de Turisme de Vila-seca assisteix a FITUR

Notícies

El Patronat de Turisme de Vila-seca assisteix a FITUR

19/01/2017 - El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca està aquesta setmana promocionant la destinació a la fira FITUR de Madrid. Es tracta d’una de les cites més importants del sector dins del calendari professional per a les destinacions turístiques i per als empresaris. En l’edició d’enguany, la 37a, Vila-seca ha sumat esforços amb Cambrils, Reus i Salou dins de l’estand de Catalunya.

FITUR va obrir portes el passat dimecres i s'allargarà fins diumenge, combinant el públic professionals durant els tres primers dies de la fira, i el públic final que omplirà els pavellons del recinte firal durant el cap de setmana.
El President del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, va assistir a FITUR durant la primera jornada de la fira, on va trobar-se amb el Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, i el President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. D’altra banda, la primera jornada de FITUR també va ser un punt de trobada amb altres els representants municipals de la Costa Daurada i empresaris del sector.

Empresaris d'allotjament, agències de viatges, tour operadors, mitjans de comunicació i companyies de serveis turístics són els principals usuaris de l'espai professional que l'Aliança té a FITUR. A partir del divendres l'ús de l'espai canvia totalment per poder atendre als milers de visitants, principalment famílies, que busquen informació per a les seves vacances.

En l’edició del 2016, FITUR va batre rècord de participació, amb més de 9.600 empreses expositores de 164 països i regions, gairebé 125.000 professionals i 110.000 visitants no professionals.