T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca es promociona a Berlín
Vila-seca es promociona a Berlín

Notícies

Vila-seca es promociona a Berlín

09/03/2017 - El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca s’està promocionant aquesta setmana a la fira ITB de Berlín a través del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La ITB, que tindrà lloc del 8 al 12 de març, és una de les fires turístiques de referència internacional.

Vila-seca, així com altres municipis de la Costa Daurada, s’estan promocionant dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya sota la fórmula corner internacional, que permet la participació de diferents patronats i oficines de turisme del territori, així com empreses del sector turístic i altres organismes.

En aquesta edició, la promoció se centra en el turisme sostenible, ja que les Nacions Unides han declarat el 2017 Any internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. En aquest sentit, durant la ITB estan previstes diferents trobades amb TTOO i mitjans especialment sensibles amb aquest tipus de turisme.

La fira ITB és una de les més rellevants a nivell internacional. En la darrera edició, hi van participar més de 10.000 expositors i hi van assistir més de 180.000 persones, la gran majoria professionals del sector turístic.

L’alemany és el tercer mercat emissor a Catalunya. L’any 2016, Catalunya va rebre la visita de 1’5 milions de turistes alemanys, xifra que suposa un increment de més d’un 9% respecte a l’any anterior.