T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
CINQUENA EDICIÓ DEL CONCURS FOTOGRÀFIC EN MEMÒRIA DEL FOTÒGRAF ALBERT ITÚRRIA

Notícies

CINQUENA EDICIÓ DEL CONCURS FOTOGRÀFIC EN MEMÒRIA DEL FOTÒGRAF ALBERT ITÚRRIA

10/04/2017 - En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb “El dia a dia a Vila-seca, quotidianitats”. Podeu consultar les bases a la nostra web.

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per cinquena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Itúrria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adult i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre el dia a dia de Vila-seca i les seves costums quotidianes. Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50€. Les obres es podran presentar directament a la atenció de la regidoria de Cultura al registre general de l’Ajuntament de Vila-seca o mitjançant correu postal fins el dia 31 d’octubre de 2017.

+ PDF