T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
La Costa Daurada presenta els seus atractius a València
La Costa Daurada presenta els seus atractius a València

Notícies

La Costa Daurada presenta els seus atractius a València

17/05/2017 - Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb PortAventura World i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han presentat aquesta setmana a València l'oferta turística de la Costa Daurada, així com les principals novetats per a aquesta temporada, entre les quals destaquen la inauguració del parc temàtic Ferrari Land.
Es tracta de la primera vegada que el sector turístic de la Costa Daurada, representat tant per l'àmbit privat com pel públic, s'ha unit per presentar la seva completa oferta d'oci, serveis i allotjaments als turistes de la Comunitat Valenciana.

Aquesta acció té per objectiu potenciar un mercat de proximitat tan important com el valencià. A través d'un workshop -acció de promoció- amb presentacions personals s'informa a més de 100 agents de viatge, un sector prescriptor molt important, de l'àmplia oferta d’allotjaments de qualitat disponible, així com de les múltiples activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques i familiars que es duen a terme a la Costa Daurada i que poden ser d'interès per el gaudir i el descans dels turistes valencians.

Durant el workshop, representants de les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda expliquen el potencial de les seves poblacions i les característiques diferencials i úniques que ofereix la Costa Daurada. Per la seva banda, els representants del sector empresarial són els encarregats d'explicar la seva àmplia oferta, les inversions realitzades i les novetats per a la present temporada. En aquest cas, les empreses que participen en la presentació són les cadenes hoteleres amb allotjaments a la zona com a Estival Park, Grup Resideix, Ohtels, Mercure Atenea Aventura, Best Hotels, H10, Serctotel Hotels, 4r Hotels, Group Palas. També participa PortAventura, el parc temàtic més visitat d'Espanya; Aquopolis, el parc aquàtic de la Pineda, i l’Estació Nàutica.

La Costa Daurada és una de les destinacions turístiques més importants d'Espanya pel que fa a turisme familiar. Per aquesta raó, són varis els municipis que disposen del certificat de Destinació de Turisme Familiar atorgat per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Entre ells destaquen Salou, Cambrils i Vila-seca. Aquest segell garanteix a les famílies que el municipi escollit per a les seves vacances és sensible i treballa per garantir que els equipaments i serveis estiguin adaptats a les famílies, especialment les que viatgen amb nens.