T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Aprovada la mostra gastronòmica de Vila-seca
Aprovada la mostra gastronòmica de Vila-seca

Notícies

Aprovada la mostra gastronòmica de Vila-seca

19/05/2017 - El Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha aprovat avui, 19 de maig de 2017, la realització de la mostra gastronòmica als jardins Castell de Vila-seca. La mostra, que tindrà lloc del 14 al 16 de juliol de 2017, pretén promoure i posar en valor els vins i la gastronomia del territori com a motor del desenvolupament de promoció del producte de proximitat i de cohesió social. Alhora, vol donar a conèixer els valors que incorporen el vi i la gastronomia de proximitat com a producte fresc de qualitat, sostenible, vinculat a l’alimentació saludable i a la dieta mediterrània.

El món gastronòmic hi serà representat mitjançant espais de tast de tapes elaborades amb productes típics del país. A més, es duran a terme actuacions i activitats per a tots els públics i perfils. Així, s’organitzaran showcookings, tant per al públic general com per al professional, diversos tastos i degustacions, actuacions musicals i activitats infantils.

Properament, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca penjarà al perfil del contractant (apartat que trobareu a la nostra web, a la pestanya superior anomenada “El Patronat de Turisme”) el Plec de Clàusules administratives i tècniques per a la contractació de l’organització de la mostra gastronòmica de Vila-seca. Fins aleshores, si esteu interessats en el projecte, podeu trucar al 977.39.03.62 per sol•licitar la informació relacionada.