T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
La Costa Daurada es promociona a Madrid

Notícies

La Costa Daurada es promociona a Madrid

24/05/2017 - Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb PortAventura World i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han presentat a Madrid l'oferta turística de la Costa Daurada, així com les principals novetats per a aquesta temporada, entre les quals destaca la inauguració del parc temàtic Ferrari Land.

Es tracta de la primera vegada que el sector turístic de la Costa Daurada, representat tant per l'àmbit privat com pel públic, s'ha unit per presentar la seva completa oferta d'oci, serveis i allotjaments que pot oferir als turistes de Madrid. Aquesta setmana, es realitzarà una acció similar a Santander.

La Comunitat de Madrid aporta aproximadament el 4% dels visitants de la Costa Daurada, la qual cosa representa que més de 210.000 madrilenys van visitar la zona en el 2016. Així, la Comunitat de Madrid se situa com el cinquè mercat de turistes espanyols en la Costa Daurada per darrere de Catalunya, Aragó, País Basc i Navarra.

Segons dades recollides pel Observatori del Parc Científic i Tecnològic de turisme i oci de Catalunya, amb seu a Vila-seca, un 62% dels madrilenys que visiten la Costa Daurada i s'allotgen en hotel, càmping o apartament turístic repeteixen visita la zona, la qual cosa demostra un grau elevat de fidelització cap a la destinació. A més, el 38% dels madrilenys enquestats vinculen la Costa Daurada amb la calma i vacances.

L'enquesta també destaca que la tipologia majoritària del turista madrileny són famílies amb nens petits i parelles entorn als 36 anys. En relació a l'estada mitjana, el 53,5% dels enquestats de Madrid passen entre 6 i 10 nits a la zona.

A tan sol unes 3 hores amb tren d'alta velocitat, l'enquesta conclou que el 36,5% dels madrilenys que visita la Costa Daurada utilitza aquest mitjà de transport; mentre que un 55% viatja amb el seu propi vehicle.