T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
La platja de la Pineda llueix un any més la bandera blava

Notícies

La platja de la Pineda llueix un any més la bandera blava

27/06/2017 - Aquest matí s’ha enlairat a la platja de la Pineda la bandera blava, una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d’aquesta platja del municipi de Vila-seca.

La platja de la Pineda gaudeix d’aquesta qualificació ininterrompudament des fa divuit anys i enguany la hissada de la bandera blava ha anat a càrrec del president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, del regidor de serveis generals i seguretat pública, Josep M. Pujals i de la regidora d’assumptes del nucli de la Pineda, Esmeralda Núñez.

La bandera blava és un distintiu de qualitat que atorga l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) per distingir les platges que compleixen amb els requisits de seguretat, gestió ambiental, neteja i serveis marcats per la Unió Europea.

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha rebut 1.500€ de subvenció del Patronat de Turisme de La Diputació de Tarragona en concepte de col·laboració per l’obtenció de la bandera blava de la platja de la Pineda.