T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
El Club Infantil de la Pineda multiplica per cinc els usuaris

Notícies

El Club Infantil de la Pineda multiplica per cinc els usuaris

20/09/2017 - El club infantil de la platja de la Pineda ha multiplicat per cinc el nombre de nens i nenes que han gaudit durant els mesos de juliol i agost de les activitats ofertes per aquest club del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca. El canvi d’ubicació del club infantil, que habitualment se situava a prop de la platja del Racó i enguany s’ha instal•lat, per primer cop, davant del Pinar del Perruquet, ha estat clau en aquest augment de participants, ja què ha guanyat en visibilitat per a tots els usuaris de la platja.

Més de la meitat dels usuaris d’aquest servei han estat turistes procedents del corredor de l’Ebre, seguits dels infants de diverses zones de Catalunya, menors russos, francesos i anglesos.

El club infantil de la Pineda és un servei gratuït que ofereix el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca a la platja de la Pineda i que compta amb una zona de gronxadors, jocs, activitats i materials diversos per a infants de 4 a 10 anys. En aquest espai, els nens i nenes poden gaudir d'una estona divertida a la platja acompanyats dels seus pares, durant els mesos de juliol i agost al matí i a la tarda.

El club infantil és un dels serveis que situen Vila-seca, la Pineda Platja com una destinació de turisme familiar. La destinació està reconeguda amb el segell de qualitat com a Destinació de Turisme Familiar de la Generalitat de Catalunya. El municipi disposa d’una gran varietat d'allotjaments, restaurants, comerços i serveis preparats amb instal•lacions i recursos de qualitat necessaris per a les famílies.
Zona esportiva

Durant aquest estiu, els turistes i veïns de Vila-seca també han pogut participar a les diverses activitats que s’han dut a terme a la zona esportiva de la platja de la Pineda del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca. Sessions de zumba, body combat, ioga, mindfullness o aquagym han omplert d’esport la platja, on els usuaris també han gaudit de les noves instal•lacions de Street Workout, un espai on treballar la força física, l’agilitat i la flexibilitat, i han disposat de material per practicar esports com el futbol, el vóley o la petanca, gràcies al club esportiu de la platja.