T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Un 30% més de participació al Festival de Curtmetratges FICVI

Notícies

Un 30% més de participació al Festival de Curtmetratges FICVI

27/09/2017 - Vila-seca acollirà del 14 al 22 d’octubre la segona edició del FICVI, el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca. Aquest certamen, organitzat pel Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, ha rebut enguany un 30% més de curtmetratges que l’any passat. Un total de 987 obres audiovisuals s’han inscrit al FICVI 2017, 300 peces més que en l’anterior edició.

El termini per participar al FICVI es va tancar el passat 25 d’agost i, després de visionar tots els curts rebuts durant un llarg procés de selecció, els organitzadors s’encarreguen de seleccionar una trentena de curtmetratges per a la categoria de Ficció i una desena més per a la d’Animació. Aquestes obres seran les que competiran i es projectaran durant el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca 2017.

El FICVI és un festival cinematogràfic gratuït i obert a tothom que pretén difondre i promoure l’art del cinema i acostar-lo a tots els públics. Amb l’organització d’aquesta mostra, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca vol apostar per la cultura, el cinema i els directors novells que treballen amb el petit format.

+ Info