T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca convoca el concurs de cartells de la Festa Major d’Hivern 2018

Notícies

Vila-seca convoca el concurs de cartells de la Festa Major d’Hivern 2018

27/11/2017 - El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca convoca, un any més, el concurs de cartells per escollir la imatge de la Festa Major d’Hivern de Sant Antoni, que se celebrarà del 16 al 28 de gener de 2018.

El concurs, tal i com indiquen les bases, està adreçat als majors de 18 anys i les obres que es presentin han de ser originals i inèdites. Cada participant podrà presentar només una obra per optar al premi del certamen: 600 euros.

El tema i disseny del cartell és lliure. A més, haurà d’incloure els textos: “FESTA MAJOR D’HIVERN – SANT ANTONI 2018”. “Vila-seca” “del 16 al 28 de gener”, el logo del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i el de l’Ajuntament de Vila-seca, en un lloc destacat de la imatge, i preveure un espai per als logos dels diferents patrocinadors i organitzadors de la festa.

El Jurat del concurs estarà format pel President del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, un membre de la Taula de Treball de Festes, un professional del disseny gràfic i dos tècnics de l’Àrea de Festes, un dels quals actuarà com a Secretari.

El termini per presentar les obres és el proper 11 de desembre. Totes les obres presentades podran formar part d’una exposició de cartells de la Festa que tindrà lloc durant el mes de gener de 2018.

+ PDF