T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca es promocionen a Fitur

Notícies

Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca es promocionen a Fitur

23/01/2018 - L'Aliança turística formada pels Patronats de Turisme de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, la Pineda Platja, ha participat novament a Madrid a la fira de turisme FITUR, amb un espai de reunions conjunt amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada des del 17 al 21 de gener.

FITUR, amb gairebé 10.000 empreses expositores de 165 països i regions i 244.972 visitants professionals i públic final en l'edició del 2017 es va convertir en la fira més important d'Europa, servint per començar a mesurar les previsions de cara a la nova temporada.

Empresaris d'allotjament, agències de viatges, touroperadors, mitjans de comunicació i companyies de serveis turístics, entre d'altres, són els principals usuaris de l'espai professional.

L'Aliança turística
La participació a FITUR és la primera de les diferents accions promocionals conjuntes de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, previstes per aquest 2018.

Les accions de l'Aliança responen al valor afegit que suposa la coordinació i la integració d'esforços davant dels objectius comuns dels municipis que l'integren, amb la generació de sinergies que es tradueixen en una més elevada eficàcia de les accions, una major notorietat i una millor gestió de la promoció turística de la destinació.

Per aquest 2018 les principals campanyes donaran prioritat al turisme estatal i francès amb l'objectiu de fidelitzar-lo i desestacionalitzar-lo. Aquestes campanyes seran de publicitat i comunicació on-line i off-line ja que són un dels instruments més eficaços per donar a conèixer els atractius turístics del nostre territori i la participació a tres de les principals Fires turístiques franceses més impotants, conjuntament amb PortAventura World.