T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca, la Pineda es promociona a la Fira ITB de Berlin
Vila-seca, la Pineda es promociona a la Fira ITB de Berlin

Notícies

Vila-seca, la Pineda es promociona a la Fira ITB de Berlin

08/03/2018 - Vila-seca, la Pineda es promociona del 7 a l'11 de març a la Fira International Tourist Berlin (ITB), a través de la marca Costa Daurada i de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

El president del Patronat de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, conjuntament amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, la directora del Patronat de Turisme de la Diputació, Marta Farrero i amb la gerent de la Federació Empresarial i d'Hostaleria de Tarragona, Marta Álvarez, han visitat la fira ITB de Berlín, on han mantingut reunions amb responsables d'Odeon, Coral Travel i Ferien Touristik per a futures relacions turístiques entre Alemania i la Costa Daurada.

La participació a la Fira ITB s'ha realitzat a través del Conveni Corner signat entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i diferents entitats i patronats turístics de la Costa Daurada, entre ells Vila-seca, la Pineda per impulsar una participació conjunta i coordinada en accions de promoció de la destinació Costa Daurada. Entre d'altres, també hi participen els patronats de turisme d'Altafulla, Calafell, Cambrils, el Vendrell, l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Roda de Berà, Reus, Salou, Tarragona i Torredembarra; a més d'Aquopolis, PortAventura i les associacions d’apartaments turístics de la Costa Daurada, la de càmpings de la Costa Daurada, la de golf de la Costa Daurada, la d’hotels de Salou, Cambrils i la Pineda, i l’Estació Nàutica de la Costa Daurada.

El Conveni Corner regula la participació conjunta i coordinada de totes les entitats signants en fires nacionals, estatals i internacionals a més d'impulsar campanyes publicitàries i accions de comunicació i màrqueting conjuntes. El president del Patronat de Turisme, Pere Segura, va assistir a l'acte de signatura, el passat mes de gener al Palau de la Diputació de Tarragona. En concret, les accions que es realitzen enguany amb el conveni corner serà la participació a les fires ITB (Berlín, Alemanya), Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda), WTM (Londres, Regne Unit) i MITT (Moscou, Rússia). I quant a les fires estatals i nacionals, ja s'ha participat a Fitur (Madrid) i Navartur (Pamplona), i properament a B-Travel (Barcelona), a més de la fira Mercat d'Escapades, al centre de Barcelona. L'assistència a aquestes fires i la resta d'actes de màrqueting i comunicació previstos compten amb un pressupost conjunt de 287.000 euros (un 20% més que l'anterior), compartit de manera proporcional entre tots els participants.