T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca, la Pineda, a la fira de turisme MITT de Moscú

Notícies

Vila-seca, la Pineda, a la fira de turisme MITT de Moscú

16/03/2018 - Vila-seca, la Pineda ha estat present del 13 al 15 de març a la Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT), a través de la marca Costa Daurada. La participació a la Fira MITT s'ha realitzat a través del Conveni Corner signat entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i diferents entitats i patronats turístics de la Costa Daurada, entre ells Vila-seca, la Pineda per impulsar una participació conjunta i coordinada en accions de promoció de la destinació Costa Daurada. La promoció a la Fira MITT és molt important per la Costa Daurada, ja què, el mercat rus és el quart més important a la destinació. L'any 2017, els turistes russos que van visitar la Costa Daurada van creixer en un 27,4%, arribant a les 1.328.000 pernoctacions.

El Conveni Corner regula la participació conjunta i coordinada de totes les entitats signants en fires nacionals, estatals i internacionals a més d'impulsar campanyes publicitàries i accions de comunicació i màrqueting conjuntes. El president del Patronat de Turisme, Pere Segura, va assistir a l'acte de signatura, el passat mes de gener al Palau de la Diputació de Tarragona. A més de la participació a la MITT, les accions que s'han realitzat enguany amb el conveni corner han estat la participació a fira ITB (Berlín, Alemanya),
Fitur (Madrid) i Navartur (Pamplona). En els propers mesos també s'assistirà a la Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda), WTM (Londres, Regne Unit), a B-Travel (Barcelona), i a la fira Mercat d'Escapades, al centre de Barcelona. L'assistència a aquestes fires i la resta d'actes de màrqueting i comunicació previstos compten amb un pressupost conjunt de 287.000 euros (un 20% més que l'anterior), compartit de manera proporcional entre tots els participants.