T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca participa en un workshop de la Costa Daurada a Madrid

Notícies

Vila-seca participa en un workshop de la Costa Daurada a Madrid

12/04/2018 - Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca conjuntament amb PortAventura World i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han presentat a Madrid l’oferta turística i les novetats de la Costa Daurada per a la temporada 2018.

A través d’un workshop amb presentacions personals d’empresaris i representants dels Patronats de Turisme s’ha informat a més de 150 agents de viatges de la Comunitat de Madrid, sobre l’àmplia oferta d’allotjament disponible, les múltiples activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques i familiars que es duen a terme a la Costa Daurada i que poden ser d’interès per als turistes de Madrid. Aquesta acció s’emmarca dins el pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT i PortAventura World. Aquesta és una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori.

Durant el workshop, representants de les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda han explicat el potencial de les seves poblacions i les característiques diferencials i úniques que ofereix la Costa Daurada. A més, els representants del sector empresarial s’han encarregat de descriure la seva àmplia oferta, les inversions realitzades i les novetats per a la present

Una de les principals novetats per a aquest 2018 serà el Costa Daurada Life, un fam trip per a 100 agents de viatges que, del 18 al 20 de maig, descobriran la Costa Daurada d’una forma diferent. Es tracta d’un esdeveniment innovador perquè els agents coneguin millor la destinació i el puguin prescriure als seus clients.

Les empreses que han participat en la presentació han estat les cadenes hoteleres amb allotjaments a la zona com Estival Group, Grupo Reside, Ohtels, Mercure Atenea Aventura, Best Hotels, 4R Hotels, Group Palas i Four Elements. També han participat PortAventura World, el parc temàtic més visitat d’Espanya; Aquopolis Costa Daurada, el parc aquàtic de la Pineda, i l’Estació Nàutica Costa Daurada, que compta amb sis ports esportius amb tots els serveis.

En el transcurs d’aquesta jornada promocional també s’ha celebrat un dinar amb periodistes dels principals mitjans de comunicació especialitzats en turisme. Així, en un format distès, els representants del sector turístic de la Costa Daurada han compartit les seves expectatives i previsions per a aquest any.