T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca participa en l'acció turística "Catalunya, Hola Família!"
Vila-seca participa en l'acció turística "Catalunya, Hola Família!"

Notícies

Vila-seca participa en l'acció turística "Catalunya, Hola Família!"

12/04/2018 - El director general de Turisme, Octavi Bono, va presentar ahir a Tarragona la gran acció promocional del turisme familiar "Catalunya, Hola Família!".

Aquesta acció consisteix en la celebració de dos caps de setmana pensats especialment pel públic familiar arreu del territori. Les destinacions de costa celebren aquesta acció del 20 al 22 d'abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig.
Municipis i empreses participants han preparat uns caps de setmana plens de sorpreses i activitats pels seus visitants: descomptes en
allotjament, gratuïtats, tallers, sortides, menús especials als restaurants...amb l’objectiu que les famílies amb infants gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.

Per a aquesta primera edició, el tema escollit ha estat «Llegendes en Família», amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” durant aquests dos caps de setmana, els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori.
L'esser màgic de Vila-seca és La Donzella de Vila-seca, la Pineda Platja.