T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Gaudeix d'un cap de setmana molt familiar
Gaudeix d'un cap de setmana molt familiar

Notícies

Gaudeix d'un cap de setmana molt familiar

20/04/2018 - El cap de setmana del 20 al 22 d'abril el Patronat de Turisme de Vila-seca participa, conjuntament amb altres poblacions, l'acció organitzada per l'Agència Catalana de Turisme anomenada "Catalunya, Hola Família!".
Aquesta iniciativa,"Llegendes en família" agrupa les destinacions catalanes de turisme familiar per realitzar activitats lúdiques sobre la mateixa temàtica de les llegendes locals. Es promociona, així, una oferta turística de qualitat donant, a la vegada, valor a la història i la mitologia del territori. En aquesta oferta també s'hi incorporen les noves tecnologies mitjançant la creació d'una app que permet als clients interactuar amb els espais de la destinació jugant amb els seus dispositius mòbils. Així "Llegendes en Família", també enllaçada amb les activitats de la diada de Sant Jordi del 23 d'abril, ve a impulsar l'especialització de Vila-seca com a destinació que ofereix uns serveis i equipaments determinats adequats pels nens i les famílies.

Les activitats organitzades són: tallers, inflables, curses de cavalls, jocs tradicionals gegants, contacontes, escultures de llibres i sortejos d'entrades pel parc temàtic PortAventura Park, entrades pel parc aquàtic Aquopolis i lots de material escolar de la marca Stadler per valor de 50€.

Adjunt el programa d'activitats.

+ PDF