T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
La Pineda celebra la Festivitat del Solstici d’Estiu

Notícies

La Pineda celebra la Festivitat del Solstici d’Estiu

21/06/2018 - El proper dijous 21 de juny a les 20 h tindrà lloc la segona edició del Dia Internacional del Ioga i la Festivitat del Solstici d’Estiu, al Parc dels Prats de la Pineda. Aquesta activitat, emmarcada en la programació de les Activitats d’Estiu d’enguany, comptarà amb la participació del grup musical Shruti Viatge Sonor i l’organització d’Aqua-iara.

Cal recordar que, a banda de la celebració del Solstici d’Estiu, hi haurà diverses sessions de Meditació i Mindfulness durant l’estiu. Aquestes sessions tindran lloc a les 20.30 h a la platja de la Pineda, concretament el 26 de juliol davant del Parc dels Prats, i el 30 d’agost davant del grup escultòric Pineda.

D’altra banda, s’han programat un total de dues sessions especials de ioga que es faran a la platja de la Pineda (davant del Parc del Pinar de Perruquet), a les 20.30 h, els dies 27 de juliol i 26 d’agost, durant les quals se celebraran les llunes plenes de juliol i agost, respectivament. Les sessions de ioga habituals tindran lloc tots els dimarts i dijous a les 9 del matí a la zona esportiva de la platja de la Pineda, entre el 2 de juliol i el 31 d’agost.