T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca es promociona a la fira IFTM Top Resa de París
Vila-seca es promociona a la fira IFTM Top Resa de París
Vila-seca es promociona a la fira IFTM Top Resa de París

Notícies

Vila-seca es promociona a la fira IFTM Top Resa de París

01/10/2018 - Vila-seca, la Pineda Platja s’ha promocionat aquests dies a la fira International French Travel Market Top Resa de París. Top Resa, que ha tingut lloc entre el 25 i el 28 de setembre, és la fira adreçada al públic professional més important de França i enguany celebra el seu 40 aniversari. El 2017, més de 32.000 visitants van passar per la fira Top Resa de París.

Vila-seca ha estat present a la fira a través d’un estand conjunt dels Patronats Municipals de Turisme de Vila-seca, Salou i Cambrils; el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT). Aquesta fórmula permet la participació de diferents patronats i oficines de turisme, així com d'empreses i d'altres organismes turístics, sumant esforços i optimitzant recursos.

El mercat francès és un dels més importants i estratègics de la Costa Daurada, essent França el primer mercat emissor de turistes cap a la destinació. Per això, la participació en aquesta fira suposa una gran oportunitat per la promoció de les destinacions. En aquest sentit, durant els dies de la fira han tingut lloc diverses entrevistes i reunions amb agències i touroperadors del mercat francès amb l’objectiu de promocionar la marca Costa Daurada i donar a conèixer tota l’oferta dels municipis de Vila-seca, Cambrils i Salou pel que fa a turisme familiar, turisme esportiu, cultura i gastronomia, entre d’altres.