T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
La Costa Daurada presenta les novetats del 2019 a Bilbao
La Costa Daurada presenta les novetats del 2019 a Bilbao
La Costa Daurada presenta les novetats del 2019 a Bilbao

Notícies

La Costa Daurada presenta les novetats del 2019 a Bilbao

25/03/2019 - Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb PortAventura World i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han presentat a Bilbao l'oferta turística i les novetats de la Costa Daurada per a la temporada 2019.

A través d'un interessant workshop, uns vuitanta agents de viatge han pogut descobrir la Costa Daurada a través de la realitat virtual. En aquests vídeos 360è immersius s'han mostrat els diferents esports que es poden practicar a Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda com, per exemple, running, bicicleta de passeig, ioga a la platja, pàdel surf, bàsquet, vòlei platja...

Durant l'esdeveniment també s'han gaudit de l'espectacle dels Polinesis de PortAventura World -un dels principals atractius lúdics del territori-. A més, representants de les diferents empreses hoteleres de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, juntament amb els responsables dels Patronats de Turisme han informat sobre l'àmplia i modernitzada oferta d'allotjament disponible, les múltiples activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques i familiars que es duen a terme en la Costa Daurada i que poden ser d'interès per als turistes d'Euskadi.

Durant l'esdeveniment celebrat en ple centre de Bilbao, també s'ha donat a conèixer la gastronomia de la zona a través d'un showcooking i dos tastos de vins.

Novetats 2019
Durant el workshop, representants de les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda han explicat el potencial de les seves poblacions i les característiques diferencials i úniques que ofereix la Costa Daurada. A més, els representants del sector empresarial s'han encarregat de descriure la seva àmplia oferta, les inversions realitzades i les novetats per a la present temporada. Un dels principals atractius és la creació de diverses rutes de ciclisme i running -de tots els nivells- per als amants d'aquests esports. Aquestes propostes es poden consultar en la nova web costadaurada.bike

Les empreses que han participat en la presentació han estat les cadenes hoteleres amb allotjaments en la zona com: Oh!tels, Estival Group, Grup Reside, Sol Port Cambrils, 4R Hotels, Hotel Regente Aragó, Mercure Hotels, Hotel Olympus Palace, Best Hotels, Med Playa, a més de l'empresa de lloguer d'apartaments turístics, Rentalmar. També ha estat present PortAventura World, el parc temàtic més visitat d'Espanya; Aquopolis Costa Daurada, el parc aquàtic de la Pineda; la Estació Nàutica Costa Daurada, que compta amb sis ports esportius amb tots els serveis i el Parc Samà, un jardí històric declarat Bé d'Interès Cultural en el terme municipal de Cambrils.

Aquesta acció de promoció s'emmarca dins del pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins de la FEHT i PortAventura World. Es tracta d'una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l'impost a les pernoctacions en establiments reglats per a impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori.