T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
La Costa Daurada es promociona a més de 200 agents de viatge
La Costa Daurada es promociona a més de 200 agents de viatge
La Costa Daurada es promociona a més de 200 agents de viatge

Notícies

La Costa Daurada es promociona a més de 200 agents de viatge

01/04/2019 - Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb PortAventura World i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han presentat a Bilbao -21 de març- i Madrid -28 de març- l'oferta turística i les novetats de la Costa Daurada per a la temporada 2019.

A través d'un interessant workshop, uns 70 agents de viatge de Bilbao i uns 150 de Madrid han pogut descobrir la Costa Daurada a través de la realitat virtual. En aquests vídeos 360º experiencials s'han mostrat algunes de les múltiples activitats esportives que es poden practicar a Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda com, per exemple: el running, muntar amb bicicleta de passeig, ioga a la platja, paddle surf, bàsquet, volei platja... A més, representants de les diferents empreses turístiques de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, juntament amb els responsables dels Patronats de Turisme, han informat sobre l'àmplia i modernitzada oferta d'allotjament disponible, les múltiples activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques i familiars que es duen a terme en la Costa Daurada i que poden ser d'interès per als turistes de la Comunitat de Madrid i Euskadi. Per a amenitzar l'esdeveniment, ballarins polinesis de PortAventura World van fer un espectacle com el que es pot veure al parc temàtic més visitat a Espanya.

Durant els esdeveniments celebrats, també s'ha donat a conèixer la rica gastronomia de la zona a través de diversos showcookings amb prestigiosos xefs de la zona, com Diego Campos del Restaurant Rincón de Diego i Arnau Bosch, del Restaurant Can Bosch, tots dos situats a Cambrils.

El vi del Priorat també ha tingut un paper protagonista amb un tast ofert pel celler Clos Galena, en la qual es va poder provar el famós "Formiga de Vellut", un dels tres vins que es van servir en el banquet dels Premis Nobel 2017, celebrat a Estocolm (Suècia). Durant el tast també es va oferir el Corpinnat de Torelló Viticultors, un espumós de màxima qualitat.

Novetats 2019
Durant els workshops, representants de les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda han explicat el potencial de les seves poblacions i les característiques diferencials i úniques que ofereix la Costa Daurada. A més, els representants del sector empresarial s'han encarregat de descriure la seva àmplia oferta, les inversions realitzades i les novetats per a la present temporada. Un dels principals atractius és la creació de diverses rutes de ciclisme i running —de tots els nivells— per als amants d'aquests esports. Aquestes propostes es poden consultar en la nova web costadaurada.bike

Les empreses que han participat en les presentacions han estat les cadenes hoteleres amb allotjaments en la zona com: Oh!tels, Estival Group, Grup Reside, Sol Port Cambrils, 4R Hotels, Hotel Regente Aragón, Mercure Hotels, Hotel Olympus Palace, Best Hotels, Med Platja, a més de l'empresa de lloguer d'apartaments turístics, Rentalmar. També ha estat present PortAventura World, el parc temàtic més visitat d'Espanya; Aquopolis Costa Daurada, el parc aquàtic de la Pineda; la Estació Nàutica Costa Daurada, que compta amb sis ports esportius amb tots els serveis, i el Parc Samà, un jardí històric declarat Bé d'Interès Cultural, en el terme municipal de Cambrils.

Aquesta acció de promoció s'emmarca dins del pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins de la FEHT i PortAventura World. Es tracta d'una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l'impost a les pernoctacions en establiments reglats per a impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori.