T'agrada la imatge de fons?
clica aquí per veure-la

  • Català
  • Español
  • English
  • Francoise
  • Russian
Vila-seca

Vila-seca

Vila-seca, la platja de la Pineda, la Costa Daurada… són geografies acollidores, de paisatges atractius; de sol, sorra i mar blava; de possibilitats lúdiques, d’esports, lleure i diversió; d’oferta cultural i restes històriques; de gent amable i de serveis de primer nivell.

Vila-seca és avui un destí turístic consolidat, que atrau persones de totes les nacionalitats amb l’objectiu de passar les seves vacances en un marc de qualitat que es correspon a les societats més avançades: immillorables paratges en un medi ambient natural i cuidat; instal·lacions i equipaments de primer nivell; serveis culturals, sanitaris i informatius… Igualment, el parc temàtic PortAventura i les instal·lacions d’Aquopolis són els dos complexos d’oci més importants de Catalunya i referència en el context europeu.

La platja de la Pineda, constitueixen un ressort turístic molt important que són el principal punt d’atracció pels nostres visitants, estan premiades amb la Bandera Blava otorgada per la Fundació Europea d’ Educació Ambiental, com a reconeixement a la qualitat de la mar i de la sorra.

La platja de la Pineda té un frontal litoral de pendent suau de més de 3kms de llarg i una amplitud mitja de 40m. Una amplia platja amb un alt valor paisatgístic i ambiental, per gaudir en família.

Vila-seca Vila-seca